The Bitter Truth Cucumber bitter

20 cl

Productinformatie

Type
Gin & Tonic Bitter
Inhoud
20 cl
Land
Duitsland
Aantal graden
39%

Details

The Bitter Truth Cucumber bitters bieden nieuwe manier om je favoriete Spirit te vermengen door smaken van groene komkommer aan je gemengde drank toe te voegen, ongeacht welk seizoen het is.

Deze verse komkommer notities worden vergezeld door een lichte bitterheid en kruiden notities van rozemarijn, tijm en dompelende florale notities van zomerbloesems. Met een gouden amberkleurige kleur zijn deze bitters peperachtig, met aardse fruitige nieuwsgierige aroma's van gemarineerde komkommers, gebarsten peper en fleur de sel en squash-afwerking.


Licht & Uitnodigend, De Cucumber bitters zullen uw witte spirits naar nieuwe hoogten zoals zonneschijn in het voorjaar opheffen en zullen fantastisch werken in tal van klassieke en innovatieve cocktails en lange drankjes. Probeer deze bitters in je favoriete Pimms`s Cup, Gin & Tonic of in een smakelijke Garden Cocktail.

Smaak: Verse groene komkommer met gras, toetsen van provencaalse kruiden. Licht en uitnodigend met aroma's van vers gesneden komkommerschil en gebalanceerde kruidenbittere noten.


Gerelateerde producten