The Bitter Truth Grapefruit bitter

20 cl

Productinformatie

Type
Citrus bitter
Inhoud
20 cl
Land
Duitsland
Aantal graden
44%

Details

De Grapefruit bitters slagen er inom deze overdreven maar minder gebruikte citrus te vertegenwoordigen. Met een onmiddellijke boost van de ontbijtvrucht op de eerste geur krijgt u zowel de bittere oliën, maar ook de klassieke scherpe toets op de tong. Daarnaast zijn er complexe vegetale tonen en een droge hopafwerking. Deze bitters zijn beste vrienden met gin, vodka, blanco tequila en lichte rum en zijn een prachtig ingrediënt voor citrus-zware drankjes die anderszins overmatig zoet kunnen proeven.

Grapefruit komt samen met hop om een ​​frisse, heldere citrusnoot te creëren. Beste vrienden met gin en tequila, spelen deze bitters ook goed met fizzy en fruitige drankjes.

De Grapefruit bitters herinneren aan de zomers buiten. Gevoelig voor de neus, deze bitters kunnen opstaan ​​tegen agressieve drankjes. Geef een moderne twist aan een klassieke Gin and Tonic met een paar streepjes Maraschino en de Grapefruit Bitters - of voeg een streepje toe aan een Daiquiri of Paloma om een ​​nieuwe laag van complexiteit toe te voegen aan cocktails die traditioneel geen bitters bevatten.

Smaak: Heldere, complexe citrusvrucht. Een dominerend aroma van grapefruit komt in de vegetale groene smaken van hops. Een geweldige bitter voor citrus-zware drankjes die anderszins saai of te zacht kunnen voelen.


Gerelateerde producten